Nr 1 w Polsce w opiece nad dziećmi

Pomoc

Jak usunąć swój profil?

Jeżeli znalazłaś/eś pracę powinnaś zawiesić swój profil.

Wtedy wciąż możesz korzytać z serwisu (pisać na forum, itd.) ale twój profil nie pokazuje się w wynikach wyszukiwania. Nikt nie powinien do Ciebie dzwonić ani pisać. W Twoim profilu znajduje się informacja "Aktulanie nie szuka pracy".

Jeżeli mimo to koniecznie chcesz całkowcie usunać swój profil, wejdź na stronę "Ustawienia" i kliknij na linku "usuń profil"

Moje hasło nie działa. Jak uzyskać nowe hasło?

Aby uzyskać nowe hasło proszę wejść na 'Zaloguj się' i klinąć 'Zapomniałam/em hasła'. Następnie należy wpisać swój e-mail i kliknąć 'Wyślij'. Na podany adres emailowy zostanie wysłany e-mail z linkiem, na który należy kliknąć. Na stronie, która się otworzy należy osobiście ustawić swoje nowe hasło.

Czy mogę przeszukiwać po dzielnicy?

Tak możesz. W okienku wyszukiwania możesz wpisać Miasto, lub Miasto i dzielnica, lub też samą dzielnicę. Przykład:

  • Warszawa
  • Warszawa Mokotów
  • Warszawa, Mokotów

Czemu wyszukiwarka pokazuje mi mało lub '0' wyników?

Może to być związane z nieprawidłowo wpisaną nazwą miejscowości. Na przykład 'Wroclaw' zamiast 'Wrocław'. Bardzo ważne jest aby zarówno przy rejestracji, tworzeniu profilu jak w wyszukiwarce wpisywać poprawnie nazwy.

Co zrobić jeżeli nie chcę pokazywać mojego Imienia i Nazwiska innym użytkownikom?

Jeżeli nie chcesz pokazywać innym swojego pełnego imienia i nazwiska możesz wybrać opcję aby widoczne było jedynie twoje imię i pierwsza litera nazwiska. Jeżeli jesteś nowym użytkownikiem, możesz wybrać tą opcję podczas rejestracji. Jeżeli masz już konto w serwisie, kliknij na 'Ustawienia' w swoim profilu. Pod polami do wpisania Imienia i Nazwiska znajduje się opcja wyboru sposobu wyświetlania Twoich danych.

Jak mogę zaznaczyć oferty lub profile jako ulubione?

Zaznaczać jako ulubione możesz tylko gdy jesteś zalogowany. W głównym oknie wyszukiwania Profili lub Ofert zaraz koło Nicka niani lub tytułu Oferty znajduje się gwiazdka. Aby dodać daną osobę lub ofertę pracy do ulubionych należy kliknąć na gwiazdkę. Jeżeli gwiazdka zmieni kolor na żółty znaczy, iż dana osoba lub oferta została dodana do Ulubionych.